به گزارش خبرگزاری حوزه، زهرا عزیزاللهی در آیین آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه استان قم که ظهر پنجشنبه برگزار شد، اظهار داشت: کسانی که امروز راه طلبگی را در میان مشاغل دیگر برگزیده اند توفیقی از سوی خداوند نصیبشان شده است و حرکت در این مسیر خرسندی دارد. اگر از ما بخواهند مخیر باشیم و شغلی را انتخاب کنیم باز هم طلبگی را می پذیریم.
وی بیان داشت: اگر با تحصیل در حوزه فقط بتوانیم توانمندی در فهم عمیق آیات و روایات داشته باشیم این بزرگ ترین ثمره است.
وی ادامه داد: از مطالباتی که امروز از طلاب دارند نقش آفرینی در تمدن سازی است و تا زمانی که علم صالح نباشد مطالبه ای از طلاب نمی شود.
وی با اشاره به لوازم نقش آفرینی طلاب عنوان داشت: امسال شعار سال تحصیلی را طلبه مهذب، متمدن و نقش آفرین عنوان کردیم. ابتدا باید ظرفیت ها را باور و سپس توسعه داد. اصل ظرفیت علم آموزی در همه وجود دارد باید به وسعت آن توجه کرد و گاهی والدین و استاد در توسعه آن نقش دارند و بخشی نیز از سوی خودمان است.
سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم افزود: مطلب دیگر انگیزه است که گاهی در شروع راه هست اما مهم ادامه راه است که به آن نیاز دارید. برنامه ریزی قوی و دقیق و منظم نیز مهم است.
وی ابراز داشت: طلاب در ابتدای طلبگی باید مقدمات دروس را به خوبی مطالعه کنند و مقام معظم رهبری نیز بر این تاکید دارند که از حواشی نیز بپرهیزند.
وی ادامه داد: به تناسب مقطع تحصیل ،مطالبه گر باشید. طلبه خودش باید پیگیر باشد.
عزیزاللهی با اشاره به نگاه به جایگاه بانوان طلبه تصریح کرد: طوری رفتار کنید که در خانواده همسر و فرزندان تاثیر علم آموزی از نوع طلبگی را در شما احساس کنند و در بعد بعدی نیز تهذیب داشته باشید. بصیرت در مرحله بعدی است و در یک مثال برای بصیرت می توان گفت که طلبه از هر کار کوچک حتی یک پیامک که به دشمن کمک می کند باید پرهیز کند.
وی افزود: بعد بعدی کارآمدی است. بانوی طلبه جامعه را می تواند اداره کند. ارتباط هرچه بیشتر طلاب با یکدیگر و مدارس علمیه وجود داشته باشد و این مهم است که طلاب خواهر بعد فرهنگی کشور را تقویت کنند.
۳۱۳/۶۱